JunoBox B.V. heeft diverse partnerships met gerenommeerde marktpartijen. Bedrijven waarmee we samenwerken en onze krachten bundelen.

Hieronder vindt u enkele samenwerkingsverbanden van JunoBox B.V.

AmainSolutions B.V.

AmainSolutions BV biedt klanten de applicaties, diensten en expertise die nodig zijn om hun investering in IBM Lotus Domino/Notes-oplossingen ten volle te benutten. Vanuit één organisatie levert AmainSolutions daarvoor de benodigde applicaties, consultancy, opleidingen en ondersteuning. Door deze one-stop-shopping benadering zijn de klanten van AmainSolutions verzekerd van een goede afstemming tussen en een probleemloze integratie van de verschillende gebieden.
AmainSolutions BV werkt samen met de klanten, met het doel meerwaarde te creëeren voor de businessprocessen die gebaseerd zijn op IBM Lotus Domino/Notes in het bijzonder en het gebruik en beheer van IBM Lotus Domino/Notes in het algemeen. AmainSolutions zorgt ervoor dat IBM Lotus Domino/Notes-gebruikers de kennis binnen hun organisatie optimaal kunnen delen, beschikken over gestroomlijnde bedrijfsprocessen, gebruikmaken van de voordelen van ICT-oplossingen en nieuwe relatievormen kunnen aangaan met klanten en toeleveranciers. De nadruk ligt daarbij op het toevoegen van nieuwe elementen aan de bestaande infrastructuur van de klant, waarbij eerdere investeringen hun waarde behouden.
AmainSolutions BV zorgt ervoor dat u uw IBM Lotus Domino/Notes-systeem veilig kunt gebruiken. De combinatie van kennis op het gebied van beveiliging en de ervaring opgedaan bij grote overheidsinstellingen stellen AmainSolutions in staat om u optimaal te kunnen adviseren en te assisteren bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen.
De AmainSolutions UserManager is de meest complete, meest efficiënte IBM Lotus Domino/Notes-gebruikersbeheertoepassing momenteel beschikbaar.

Open IT Solutions

Elk IT vraagstuk vraagt namelijk om zijn eigen aanpak. Vanuit de markt zien we dat IT aanbieders of IT service providers zich vooral richten met het aanbieden van oplossingen/producten op de gevestigde “proven technology” maar Open IT Solutions heeft deze beperking niet. Open IT Solutions is overtuigd dat hierdoor vraag en oplossing naar elkaar gebogen worden waardoor de wens van de klant niet optimaal wordt ingevuld. Door onze instelling hoeven wij niet te zoeken naar de mate van ondersteuning door producten of diensten uit een standaard reeks in relatie tot uw bedrijfsprocessen maar leveren wij een integraal onderdeel voor uw bedrijfsvoering!

Open IT Solutions heeft een brede kennis van de markt waarin de gevestigde orde en ook nieuwkomers en vrije/open software aanwezig zijn. Door vanuit de breedte een vraagstuk te benaderen, ofwel vraagstelling met de mogelijkheden binnen de markt te matchen ontstaat een optimale invulling van de vraag en geen ombuiging van de vraag naar een product in de markt.
De aanpak, ondersteuning en de implementatie kenmerkt zich door een zeer open en heldere manier van werken waardoor u veelvuldig verbaasd zal zijn over de geboden dienstverlening.

Nona-IT

Nona-IT is een jong en zelfstandig ICT bedrijf. Door jarenlange ervaring bij verschillende opdrachtgevers op diverse projecten, hebben wij inmiddels ruime kennis opgebouwd op het gebied van werkplekbeheer, packaging, deployment, uitrollen van standaarden, systeembeheer, Server Based Computing, Citrix-beheer en virtualisatie. Wij zijn in staat om onafhankelijk advies te geven over de diverse oplossingen die op deze gebieden mogelijk zijn. Onze kernwaarden zijn: verantwoordelijkheid, resultaatgericht, gedreven, servicegericht en professioneel.