IRMCTimage
In samenwerking met onze business partner AmainSolutions B.V. hebben wij de mail infrastructuur van United Nations - International Residual Mechanism for Criminal Tribunals beheerd. Deze omgeving is gebaseerd op IBM Domino / Notes inclusief de mobiele ondersteuning IBM Traveler.
UN-MICTimage
In samenwerking met onze business partner AmainSolutions B.V. hebben wij deze nieuwe mail infrastructuur van United Nations - Mechanism for International Criminal Tribunals ontworpen en beheren wij dit al vanaf het ontstaan van UN-MICT organisatie. Deze omgeving is gebaseerd op IBM Lotus Domino / Notes inclusief de mobiele ondersteuning IBM Traveler.
UN-ICTYimage
In samenwerking met onze business partner AmainSolutions B.V. beheren wij al vele jaren de mail infrastructuur van United Nations - International Criminal Tribunal for the fromer Yogosalvia. Deze omgeving is gebaseerd op IBM Lotus Domino / Notes inclusief de mobiele ondersteuning IBM Traveler.
RIVMimage
In samenwerking met JunoBox B.V. heeft RIVM haar mail en applicatie platform gebaseerd op IBM Lotus Domino / Notes gemoderniseerd en geüpgraded naar de nieuwste versie. Hierbij zijn ook de procedures voor het beheer enorm verbeterd met behulp van de implementatie van het product UserManager. Tevens zijn er diverse uitbreidingen gerealiseerd / gemoderniseerd met Lotus Quickr, IBM Tivoli Storage Management, Lotus SameTime en Lotus Traveler. Het omvangrijke complexe platform is ook voorzien van koppelingen met TopDesk, SAP, Unix platform en IDM gebaseerd op Novell NDS.
Nationale Nederlandenimage
In samenwerking met JunoBox B.V. heeft Nationale Nederlanden haar applicatie omgeving MultiViewer geoptimaliseerd en gemoderniseerd.